Winkelen, fietsen en kersen in gastvrij Mierlo

Gepubliceerd op: 19 juli 2019 13:53
Gewijzigd op: 18 juli 2019 13:55

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Daar waar het voorheen soms moeilijk was een parkeerplaatsje te bemachtigen kent Mierlo nu 3 volledig ingerichte grote parkeerplaatsen naast de vele “parkeerplaatsen langs de weg”. Op vrij- en zaterdag staat het Molenplein volledig ter beschikking als parkeermogelijkheid. Daarnaast wordt het Molenplein, als evenementen terrein, op donderdagen benut voor de wekelijks markt. In het centrumgebied kent een uitgebreid winkelaanbod en mooie horeca mogelijkheden die het voor de bezoeker zeker de moeite waard is, en in combinatie met gratis parkeren, een echte aanrader.

Voor de kersenliefhebbers: Mierlo is het kersendorp van Brabant

In de vakantie tijd komen er veel bezoekers van vakantieparken en campings uit de omgeving. Daarnaast is Mierlo gelegen aan diverse fietsroutes die vooral gericht zijn op de Strabrechtse heide, een prachtig natuurgebied met bossen, heide en vennen. Het VVV punt is geleden in horeca gelegenheid de Koffer gelegen aan het Molenplein. Mierlo is klaar om haar bezoekers, zeker in de vakantie tijd, gastvrij te begroeten.

Foto: fietsroute vanuit Mierlo


Dit nieuwsbericht is 225 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X