Vernieuwde jeugdteamdag Mifano, met strijd om de SNS bank penaltybokaal

Gepubliceerd op: 17 mei 2019 11:00
Gewijzigd op: 16 mei 2019 10:29

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Aan het eind van elk seizoen is er traditie getrouw elk jaar een jeugdteamdag voor alle jeugd leden van voetbalvereniging Mifano met hun trainers/leiders. Vele jaren volgens een vast, actief en vooral leuk programma. En toch heeft het jeugdbestuur van v.v.Mifano dit jaar gemeend om de dag op te moeten oppoetsen en er een nóg leukere dag van te maken. Zo wordt de penaltybokaal weer geherintroduceerd en is het v.v. Mifano gelukt om zowel Stijn van Gassel én Stefan Tielemans, de eerste en tweede keeper van Helmond Sport te strikken om deze penalty’s te gaan stoppen.

De vernieuwde jeugdteamdag zal plaatsvinden op zondag 19 mei aanstaande op sportpark ‘De Ark’, Goorsedijk te Mierlo en is gratis toegankelijk voor iedereen. De aanvang staat gepland om 12.00 uur. Naast de penalty bokaal zullen er vele interessante spelen zijn, die veelal gerelateerd zijn aan de voetbal sport. Zo zal er voetbaldarts zijn, maar ook het welbekende latje trappen. Er wordt zelfs een heuse snelheidsmeter geïnstalleerd om te meten wie het hardst kan schieten en met hoeveel km per uur de bal wordt geschoten. Ook zal er een levend tafelvoetbalspel aanwezig zijn. En als klap op de vuurpijl zal er gestreden worden om de SNS bank penaltybokaal. Dit allemaal leeftijd gerelateerd, zodat iedereen kans heeft om de bokaal en andere prijzen te winnen.

Hans Manders Trofee
Het jeugdbestuur van v.v.Mifano zal deze dag ook aangrijpen om alle kampioenen te huldigen en zal er bekend gemaakt worden wie dit jaar aan de haal gaat met de Hans Manders Trofee. Kortom het beloofd aanstaande zondag 19 mei een zeer leuke dag te worden voor alle jeugd leden van de Mierlose voetbaljeugd van Mifano. Maar ook voor bezoekers is een bezoekje aan sportpark ‘De Ark’ een mooie invulling van de vrije zondagmiddag. Dus bij deze een oproep voor alle fans van de jeugd, papa’s, mama’s opa’s oma’s en andere belangstellenden om de talenten van de toekomst van v.v.Mifano aanstaande zondag aan te komen moedigen.


Dit nieuwsbericht is 70 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X