Verenigingen uit Mierlo organiseren 2e editie Step2Sport

Gepubliceerd op: 19 juli 2019 14:11
Gewijzigd op: 18 juli 2019 14:12

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Geldrop, Mierlo, Voorpagina

Donderdag 17 oktober organiseren Mierlose verenigingen in samenwerking met de buurtsportcoaches van Leef! Geldrop-Mierlo samen de 2e editie van Step2Sport. Step2Sport is een laagdrempelige activiteit voor alle kinderen tussen de 5 en 12 jaar.

De Mierlose Tafeltennis Vereniging ‘72, Badmintonvereniging Mierlo ’76, Budovereniging de Hechte Band en VV Mifano zullen vier verschillende sporten gaan aanbieden op deze ochtend.

Tijdens deze ochtend wordt er niet alleen gesport, maar zal ook in het teken staan van de JOGG-gedachte. Er wordt een grote Brabant Water ton geregeld, waar kinderen zijn/haar flesje continu kunnen vullen met lekker water én van der Leest uit Mierlo zal zorgen voor een heerlijk stuk fruit!

De ochtend duurt van 9:30 tot 12:00 uur en kinderen kunnen zich inschrijven via de activiteit Step2Sport op de website van de buurtsportcoaches: www.leefgeldrop-mierlo.nl.

Wil je alleen komen kijken of wil je eerst meer informatie? Ga dan naar www.leefgeldrop-mierlo.nl of neem contact met ons op 088 633 20 80.


Dit nieuwsbericht is 96 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X