Veel belangstelling jubileumwedstrijd RKSV Mierlo-Hout Helmond Sport

Gepubliceerd op: 11 juli 2019 10:30
Gewijzigd op: 11 juli 2019 10:03

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Op sportpark De Beemd te Mierlo-Hout heeft zaterdag 6 juli de jubilerende voetbalvereniging RKSV Mierlo-Hout een 1-4 nederlaag opgelopen tegen stadsgenoot Helmond Sport. De drukbezochte  wedstrijd droeg een zeer speciaal karakter en stond in het teken van het eeuwfeest van de thuisspelende sportvereniging RKSV Mierlo-Hout. 

De thuisclub verweerde zich kranig tegen de selectie van trainer Willy Boessen, maar wist haar kansen niet
uit te buiten.

Verdiende gelijkmaker
Helmond Sport daarentegen wist al vrij vroeg in de wedstrijd de score te openen door een fraai ingeschoten doelpunt van HS- spits Givan Werkhoven (0-1). Diep in de eerste helft  (0.34’) maakte Thom Meeuwsen de verdiende gelijkmaker (1-1). Op slag van rust pronkte de 1-2 op het scorebord door een doelpunt van Dean Koolhof. Na de rust begon Helmond Sport  met veel overtuigingskracht aan de wedstrijd, dat resulteerde in een aantal doelgerichte kansen. De thuisclub wist echter stand te houden, dank zij het goede keeperswerk. In de 0.51’keerde het getij, waardoor de gasten nog tweemaal wisten te scoren door Mutzers (1-3) en in de 0.89’ tekende Bram Zwanen voor de verdiende 1-4 overwinning. Zaterdagmiddag 13 juli om 15.00 uur speelt Helmond Sport thuis een oefenwedstrijd tegen hoofdklasser amateur Nuenen. 

Foto: RKSV Mierlo-Hout komt op gelijke hoogte (bron foto: Harrie van der Sanden).


Dit nieuwsbericht is 59 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X