Turn(st)ers HT’35 geplaatst voor kwart- en halve finale

Gepubliceerd op: 14 maart 2019 12:30
Gewijzigd op: 14 maart 2019 10:01

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

De jongste meisjes uitkomend in de categorie Instap N2 turnden afgelopen weekend in Hardenberg hun kwartfinale. Er stromen 11 turnsters door naar de halve finale. Dana Vogels wist zich als 7e te plaatsen hiervoor. Evanne Akkermans eindigde als 13e, Jasmijn Conde werd 17e.


In Amsterdam vonden dit weekend de achtste finales plaats voor de derde divisie heren.Een plaats bij de beste 18 geeft recht op plaatsing voor de kwartfinales.

Beide junioren Guus Hegeman (1e jaars) en Koen Janssen (1e jaars) turnden op zaterdag. Guus behaalde mede dankzij het tweede punt op sprong een 18e plaats in de meerkamp. Koen kwam tot een totaalscore van 62,000 punten, goed voor de 13e plaats. Zondagochtend de beurt aan allereerst jeugdturners Roel Dankers, Wassim Toub en Sem Holtackers.

Roel turnde een stabiele wedstrijd en werd keurig 13e. Wassim kwam net te kort en eindigde als 19e, Sem turnde geen volledige meerkamp. In de tweede wedstrijdronde de beurt voor de andere jeugdturners. Philip van Bommel eindigde als 11e en Imre Remmerswaal werd 13e.

Deze kwartfinales staan komende week in Hoofddorp op het programma.
Ook komt Stan Classens, senior eerste divisie, in actie voor zijn kwalificatiewedstrijd. Komend weekend vinden ook in Deurne de eerste voorwedstrijden plaats voor de divisie 5 bovenbouw en D2 onderbouw turnsters plaats. Namens HT’35 zullen ruim 30 turnsters deelnemen.

www.ht35.nl

(Bron foto: HT’35.)


Dit nieuwsbericht is 41 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X