Tropische temperaturen tijdens MTV Open

Gepubliceerd op: 4 juli 2019 9:30
Gewijzigd op: 4 juli 2019 9:35

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Wie had kunnen denken dat het echt zo enorm warm zou gaan worden, toen de organisatie in januari bedacht om het thema ‘Tropisch’ toe te passen? Tropisch was het deze week wel. De temperatuur steeg af en toe wel tot boven de 40 graden. 

Aan de het MTV Open toernooi hebben zo’n 300 deelnemers meegedaan. Veel eigen MTV- leden, maar ook leden van andere tennisverenigingen uit de gehele regio. 

Zonovergoten sportpark
De organisatie besloot aan het begin van het toernooi om de hitteregel toe te passen: bij gelijke stand na twee gespeelde sets werd een supertiebreak gespeeld in plaats van een derde set. Dit zorgde er in ieder geval voor dat de wedstrijden in een wat vlotter tempo gespeeld konden worden. Verder waren er de hele week emmers water, sponzen, en extra parasols om voor de nodige verkoeling te zorgen. Ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd, met gratis hapjes en snacks van Eeterij De Markt, Wereldrestaurant Mierlo, Culi-café Ons, Del Limone, restaurant Liverdonk, Taverna Nikos, groentespecialist Van der Leest, Marius Notenshop, Keurslager Jos van Baars, Vishandel Jan Zwarthoed en Weyts Fruit. 

Finale dag
Zondag 30 juni  werd het MTV Open afgesloten met een zinderende finaledag. Ruim honderd deelnemers trotseerden de hitte en speelden met en tegen elkaar om winnaar te worden van het druk en sterk bezette toernooi. Speciale dank voor alle sponsors, die de afsluitende loterij hebben mogelijk gemaakt door prijzen beschikbaar te stellen. 

Het was echt een topweek. Met veel genoegen en sportiviteit kijkt de MTV crew terug op een succesvol verlopen MTV Open toernooi op de Mierlose tennisaccommodatie.

Foto: De kampioenen van het MTV Open tennistoernooi (bron foto: Harrie van der Sanden).


Dit nieuwsbericht is 221 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X