Testpersonen gevraagd voor autopilot

Gepubliceerd op: 8 juni 2019 12:00
Gewijzigd op: 6 juni 2019 10:21

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Autopilot is een Europees project op het gebied van Automatisch Rijden en Internet of Things. Een groot aantal internationale bedrijven en instellingen werken samen in het AUTOPILOT project. De Brainport regio is één van de zes internationale plekken waar testen en demonstraties plaatsvinden. Meer informatie over het project is te vinden op www.autopilot-project.eu (Engelstalig).

Deelname aan test
Van dinsdag 11 juni tot en met 13 juni vinden er testen plaats op de Automotive Campus in Helmond. Daarvoor zijn zij op zoek naar personen tussen de 18 en 70 jaar in het bezit van een rijbewijs, die graag willen meewerken aan dit project. Op deze manier heeft u de kans om zelf te ervaren hoe nieuwe oplossingen kunnen bijdragen aan de verdere verbetering van automatisch rijden.

De tests nemen 1,5 – 2 uur in beslag en bestaan uit een inleiding/presentatie, de test zelf, en het invullen van een vragenlijst. U kunt per dagdeel aangeven wanneer u beschikbaar bent. Belangstellenden kunnen zich vóór 10 juni a.s. aanmelden via e-mail: k.van.gastel@helmond.nl. Na aanmelding wordt er contact met u opgenomen om een definitief tijdstip in te plannen.


Dit nieuwsbericht is 110 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X