Straatvoetbaltoernooi 2019 nadert ontknoping

Gepubliceerd op: 7 juni 2019 13:30
Gewijzigd op: 6 juni 2019 10:15

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Nog twee dagen en dan zal bekend zijn wie zich de Straatvoetbalkampioen 2019 van Mierlo mag noemen. Omstreeks de klok van 21.00 uur zal morgen, vrijdagavond 7 juni bekend zijn welke namen van de winnende teams op de wisselbekers gegraveerd mogen worden betreffende het 9ste Dames Straatvoetbaltoernooi 2019 en het 41ste Heren Straatvoetbaltoernooi 2019. 

Op passende wijze zullen later op de avond de nieuwe kampioenen gehuldigd gaan worden tijdens de gratis toegankelijke afsluitingsavond welke plaats zal vinden in het sfeervolle Mifano-Paviljoen. 

Voordat morgen uiteindelijk bekend zal zijn welk teams zich voor één jaar lang de beste straatvoetballers en straatvoetbalsters van Mierlo mogen noemen, en de opvolgers zullen zijn van FC de Loo bij de heren en FC de Streep bij de dames staan er vanavond donderdag 6 juni nog de nodige wedstrijden op het programma. Bij het herentoernooi betreft het wedstrijden in de 2e ronde en bij het damestoernooi wedstrijden in poule 2 waar de teams van FC de Streep (5-voudig kampioen), FC van Lokvenstraat en FC Luchen 2 het onderling tegen elkaar opnemen.

Zo ook op vrijdag 7 juni als vanaf 18.30 uur de halve finales bij beide toernooien plaatsvinden om uit te maken welke teams uiteindelijk de finalisten zullen zijn tijdens het 41ste Mierlose Straatvoetbaltoernooi 2019.

Optreden Jeffrey Heesen
Aansluitend de finales zal in het Mifano-Paviljoen een gezellige afsluitingsavond plaatsvinden met naast de prijsuitreiking van het Straatvoetbaltoernooi onder ander een spetterend optreden van de bekende zanger Jeffrey Heesen, bekend van het tv-programma Bloed, Zweet en Tranen en zijn optreden bij de Toppers. De toegang tot de straatvoetbalwedstrijden alsmede de afsluitingsavond op sportpark ‘De Ark’ is geheel gratis.


Dit nieuwsbericht is 53 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X