Kom in beweging tijdens de zomer met Jibb+

Gepubliceerd op: 20 juli 2019 14:23
Gewijzigd op: 18 juli 2019 15:25

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Brandevoort, Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout/Brandevoort -  Tijdens de zomerperiode heeft Jibb+ een speciaal beweegprogramma samengesteld voor 55+’ers. Om deze zomerweken extra speciaal te maken, worden er een aantal éénmalige activiteiten georganiseerd, zoals de Jibb+ Check, OldStars Clinic Wandelvoetbal en de Jeu de Boules clinic.  Een overzicht van alle activiteiten staan op www.jibbplus.nl/zomerweken-2019.

Jibb+ Check – Méér Weten

Op vrijdag 19 juli zijn geïnteresseerden tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom bij het Jibb+ kantoor op de Wethouder Ebbenlaan te Helmond. Jibb+ organiseert deze middag de ‘Jibb+ Check – Méér Weten’ in samenwerking met Leef en Zorg en Van Boxtel hoorwinkels. Bij deze editie testen zij onder andere de ogen, wordt het gehoor door professionals gecheckt en is er de mogelijkheid om de rollator, rolstoel of wandelstok te laten controleren. Ook is het mogelijk om mee te doen met een scootmobieltraining en een valpreventieparcours. Verder is er een lekker gezond hapje en de mogelijkheid om in gesprek te gaan over gezonde voeding. Vooraf aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Iedereen die interesse heeft, kan tussen 13.00 en 16.00 uur langskomen bij het Jibb+ binnenplaats, bereikbaar via de Jeroen Boschstraat. Parkeren is mogelijk bij Gezondheidscentrum Leonardus, Wethouder van Ebbenlaan 131 in Helmond.

Clinics Wandelvoetbal en Jeu de Boules

Tijdens de zomerperiode staan ook twee clinics op het programma. Op donderdag 25 juli geven Jibb+ samen met R.K.S.V. Mierlo-Hout een clinic Wandelvoetbal. Deze clinic is geschikt voor oud-voetballers, maar ook voor mensen die graag willen bewegen in de buitenlucht op een wat lager tempo. Een bijzondere activiteit is de Jeu de Boules clinic op vrijdag 9 augustus op sportpark De Braak, gegeven door PV Littie of Littienie. Voor deze clinics is aanmelden wenselijk, dat kan via de website van Jibb+ (www.jibbplus.nl) of door te bellen naar 0492-347071.

Doe mee en kom in beweging

De buurtsportcoaches bij Jibb+ begeleiden alle zomeractiviteiten. Geïnteresseerde 55+ers zijn van harte welkom om mee te doen tijdens de zomerweken bij Jibb+. Meer informatie of vragen? Neem dan telefonisch contact op met Jibb+ via 0491-347071.


Dit nieuwsbericht is 88 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X