Scouting Mierlo en OVV organiseren Familie Survivaldag

Gepubliceerd op: 12 april 2019 12:21
Gewijzigd op: 11 april 2019 15:37

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Mierlo- Scouting Mierlo organiseert op zondag 26 mei 2019 in samenwerking met de Oud Voortrekkers Vereniging (OVV) speciaal voor de inwoners van Mierlo een survivaldag. Daarmee wil men iedereen kennis laten maken met het scouting gebeuren en hun leuke, interessante, avontuurlijke activiteiten.

Om 11.00 uur zijn geïnteresseerden en belangstellenden voor een gezellig en uitdagend middag van harte welkom op het plein bij Gezondheidscentrum Luchen aan de Graspieper (tegenover de brandweerkazerne in Luchen). Via een uitdagende speurtocht komen de deelnemers die dag in aanraking met diverse scouting en survival technieken. Deelname is gratis. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan regelmatig op de website https://scoutingmierlo.nl/ of houd de Facebook-pagina van Scouting Mierlo in de gaten. Meer informatie volgt te zijner tijd. Noteer de survivaldag alvast in de agenda om zeker maar niets te missen de leuke, interessante en gezellig middag vol ontspanning.

foto:  Scouting Mierlo en OVV organiseren Familie Survivaldag


Dit nieuwsbericht is 69 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X