Rabobank Clubkas Campagne verdeeld € 275.000 over lokale verenigingen en stichtingen

Gepubliceerd op: 25 april 2019 12:30
Gewijzigd op: 25 april 2019 9:50

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Rabobank Clubkas Campagne
Als coöperatieve bank geeft Rabobank jaarlijks een gedeelte van haar winst terug aan de samenleving. Dat doen ze al jaren onder meer via donaties en sponsorbijdragen. Bij de Rabobank Clubkas Campagne geven ze de leden invloed op de verdeling van deze gelden. Zij bepalen namelijk direct, door het uitbrengen van hun stem, welke clubs zij willen ondersteunen. Niet de bank, maar de leden verdelen dus het geld.

Stemmen is mogelijk t/m 30 april
Leden van de Rabobank ontvingen begin april per post een stemcode. Tot en met 30 april kunnen zij hun stemmen uitbrengen. Ieder lid mag vijf stemmen verdelen over vijf verschillende verenigingen en stichtingen. Het volledige bedrag van € 275.000 wordt verdeeld over de deelnemende clubs. Hoeveel een stem waard is, wordt in mei bekend. Dan is bekend hoeveel leden hebben meegedaan en hoeveel stemmen er zijn uitgebracht.

Uitreiking cheques
In mei wordt het resultaat bekend gemaakt en weten de clubs hoeveel de Rabobank Clubkas Campagne hen heeft opgeleverd. In een grote roadshow door de kernen worden de cheques uitgedeeld aan de verenigingen en stichtingen.


Dit nieuwsbericht is 97 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X