Promskoor zoekt zangers voor de Mierlo Proms 2020!

Gepubliceerd op: 14 juni 2019 11:00
Gewijzigd op: 13 juni 2019 10:08

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Vrijdag 27 en zaterdag 28 maart 2020 wordt er weer een nieuwe Mierlo Proms georganiseerd. Deze 6e editie van dit muzikale spektakel zal wederom plaatsvinden in hotel HUP (was De Brug) in Mierlo.

De voorbereidingen daarvoor zijn al in volle gang. Harmonie St Lucia uit Mierlo en Muziekvereniging Unitas uit Mierlo-Hout gaan er samen het het promskoor weer een grote happening van maken.

Vanaf april is het promskoor al volop bezig met de repetities. Dit gelegenheidskoor met Zanggroep Generation als basis bestaat op dit moment al uit 60 enthousiaste zangers en zangeressen en wordt gedirigeerd door Winny Eijsbouts. Zanggroep Generation heeft hiervoor hun repetitieruimte en tijd beschikbaar gesteld. Maar ze zijn nog steeds op zoek naar nieuwe koorleden die met ons mee willen zingen in het promskoor. Vooral mannenstemmen (bassen) hebben ze het hardste nodig. u kunt u hiervoor aanmelden via mierloproms2020@generationmierlo.nl en op de maandagavond binnenlopen in Het Patronaat te Mierlo om met ons mee te komen zingen van 20.15 tot 21:45 uur. 

Op maandagavond 1 juli 2019 gaan we al een voorproefje geven op het pleintjesconcert samen met Harmonie St Lucia. Heeft u vragen bel dan naar 06-46093456.

(Bron foto: Promskoor Mierlo).


Dit nieuwsbericht is 309 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X