PrivaZorg presenteert zich as zaterdag in Mierlo’s centrum

Gepubliceerd op: 2 mei 2019 11:15
Gewijzigd op: 2 mei 2019 10:02

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

PrivaZorg Eindoven-Helmond is een dienstverlener uit het Centrumgebied van Mierlo en gevestigd aan de Marktstraat 28a. Maar komende zaterdag 4 mei van 11.00 tot 15.00 uur presenteert PrivaZorg zich in de tent van het Centrummanagement op de hoek Dorpsstraat/Margrietstraat bij Bruna. Zowel cliënten als zorgverleners kunnen daar terecht voor uitgebreide informatie.

PrivaZorg is sinds 2009 werkzaam in Mierlo en bieden samen met professionele zorgverleners ondersteuning bij persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke verzorging in de regio in- en rondom Eindhoven-Helmond. Het Centrum- en Lintenmanagement ondersteunt graag een van hun deelnemers die zich in het centrum wil presenteren aan de bezoekers die niet alleen uit Mierlo, maar tegenwoordig veelvuldig uit Mierlo-Hout en Brandevoort komen.

“Niet alleen winkeliers en de horeca maar ook dienstverleners hebben een belangrijke functie in een aantrekkelijk en veilig centrumgebied. Zo mogen we binnenkort ook een presentatie verwachten over Brand Veilig Mierlo”, vertelt ons Mierlo’s centrummanager Henk Brocx.

Foto: PrivaZorg presenteert zich in Mierlo’s centrum (bron foto: PrivaZorg).


Dit nieuwsbericht is 90 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X