Prinseraoje bij De Kersepit

Gepubliceerd op: 7 november 2019 14:45
Gewijzigd op: 7 november 2019 10:05

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

MIERLO - Het zit er bijna op voor Prins Leroy I van De Kersepit. Aanstaande zaterdag 9 november en zondag 10 november zal hij zijn laatste weekend als Prins Leroy I vieren bij onze bevriende vereniging CV De Houtse Kluppels. Daar zal de nieuwe prins bekend worden gemaakt en zondag hun receptie worden gevierd.

Mierlose Dorpsquiz
Trots zijn wij als Vereniging De Kersepit dat wij de 9e plaats hebben behaald. Helaas geen podiumplaats maar dit geeft ons weer een boost om volgend jaar weer hard aan de slag te gaan tijdens de quiz avond. Wat was het een mooi feestje. Organisatie Mierlose Dorpsquiz wat hebben jullie weer een prachtig evenement neergezet voor de Mierlose gemeenschap. Tot volgend jaar.

Bekendmaking nieuwe Prins van Vereniging de Kersepit
Afgelopen zaterdag zijn er smokingdragers in het dorp gespot. Wat waren ze aan het doen? Waren ze op zoek naar de nieuwe Hoogheid? Of gewoon aan het warmdraaien voor het nieuwe seizoen? De nieuwe Hoogheid begint nu toch wel een beetje zenuwachtig te worden. En dat mag ook, het is ook een zware taak. We zullen het de volgende week weten. Bent u ook zo benieuwd, kijk dan naar de twee nieuwe tips 7 en 8.

Tips
Woensdagavond zijn er opnieuw twee tips vrijgegeven via de facebooksite van Vereniging De Kersepit. Er zijn nu acht hints bekend, die wijzen naar de 60e Prins der Kersepitten. 

Dit zijn de tips:
1: Carnaval zit in zijn bloed
2: Hij heeft iets met 2025
3: Verder als 200 komt hij niet
4: Heeft hij een goed voorbeeld gehad?
5: Hij heeft niet een, niet twee, maar drie prinsessen
6: De schaal is nog steeds niet terug
7: Hij wordt nu volwassen
8: Het wordt eindelijk werkelijkheid

Prinsbekendmaking
Zaterdagavond 16 november vanaf 20.30uur is iedereen van harte welkom in Residentie denheuvel om net als diverse zusterverenigingen uit Mierlo, Geldrop en Helmond, familie, vrienden en andere geïnteresseerden live getuige te zijn van de spannende onthulling van de nieuwe Prins. Bovendien zijn er 2 vrijkaarten te winnen voor het Hofdiner en de Pronkzitting op zaterdag 1 februari 2020 voor degene die op deze avond de juiste naam raadt. De multi-getalenteerde band Da Vinci zorgt voor de muzikale omlijsting en de entree is gratis, dus alles bij elkaar opgeteld belooft het een topavond te worden. De Kersepitten zien U graag dan.


Dit nieuwsbericht is 49 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X