Prinsenroaje Deel 4 CV ‘De Spruwwejagers’

Gepubliceerd op: 7 november 2019 13:00
Gewijzigd op: 7 november 2019 9:54

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

MIERLO - Het zit er nu echt aan te komen! Aankomend weekend staat het eerste uittreden van ‘De Spruwwejagers’ op het programma. Op naar hun vrienden van de Houtse Kluppels, waar zij aanstaande zaterdag 9 november hun 58e hoogheid bekendmaken.

En dan maandag 11 november, oftewel d’n elfde van d’n elfde, de datum dat het seizoen officieel losbarst. Dat wil zeggen dat de 23ste november ook steeds dichterbij komt. De tijd van wachten en leugentjes om best wil is dan bijna voorbij en dan mag iedereen het weten, dat hij de 58ste Dorstlustige Hoogheid der Spruwwejagers is! Maar eerst nog even een paar weken geduld hebben en alles maar laten gebeuren. De voorbereidingen lopen voorspoedig, dus Mr.58 maakt zich dan ook nog niet zo’n zorgen. Bent u er al uit wie de nieuwe Prins gaat worden? U twijfelt nog? Dan hebben we ook deze week weer twee tips voor u!

Tip 1: Hij heeft het altijd gedaan
Tip 2: Grote kans dat je het bij hem niet droog houdt
Tip 3: Hij waakt over zijn werk
Tip 4: Hij is geen vreemde van de club
Tip 5: Hij heeft iets met het getal 20
Tip 6: Hij zoekt de grens 
Tip 7: Bij deze prins is schakelen geen probleem 
Tip 8: Fragiel klinkt bij hem bekend  in de oren

Denkt u al te weten wie de opvolger van Prins Rudie d’n Urste wordt en wilt u kans maken om dit jaar het prinsenroaje te winnen? Doe dan mee aan het prinsenroaje door een briefje in te vullen bij Sport en Eetcafé ‘De Weijer’, de residentie van ‘De Spruwwejagers’. Deelname kost slechts € 0,50 per keer.


Dit nieuwsbericht is 32 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X