Prinsenroaje Deel 3 CV ‘De Spruwwejagers’

Gepubliceerd op: 31 oktober 2019 14:30
Gewijzigd op: 31 oktober 2019 11:57

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

MIERLO - Vorige week werd de voordracht van de heer Jos van Bree als nieuwe burgemeester van onze gemeente bekend gemaakt. Hij is voorgesteld door de vertrouwenscommissie en word benoemt door de koning samen met de verantwoordelijke minister.

Binnen ‘De Spruwwejagers’ gaat dat ongeveer het zelfde, de prinsencommissie gaat op zoek naar een geschikte kandidaat en nadat de commisieleden hun beoogde prins hebben gevonden, gaan zij naar de voorzitter. Als de voorzitter zijn zege geeft kan het feest beginnen. Er zijn echter heel wat verschillen natuurlijk binnen zo’n procedure. Één van deze verschillen is dat ‘De Spruwwejagers’ u 11 tips geven om achter de identiteit te komen van de nieuwe Dorstlustige Hoogheid!

Deze week krijgt u tip 5 en 6
Tip 1 : Hij heeft het altijd gedaan
Tip 2 : Grote kans dat je het bij hem niet droog houdt 
Tip 3 : Hij waakt over zijn werk
Tip 4 : Hij is geen vreemde van de club
Tip 5 : Hij heeft iets met het getal 20
Tip 6 : Hij zoekt de grens vaak op.

Denkt u al te weten wie de opvolger van Prins Rudie d’n Urste wordt en wilt u kans maken om dit jaar het prinsenroaje te winnen? Doe dan mee aan het prinsenroaje door een briefje in te vullen bij Sport en Eetcafé ‘De Weijer’, de residentie van ‘De Spruwwejagers’. Deelname kost slechts € 0,50 per keer


Dit nieuwsbericht is 40 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X