Op de fiets langs Mierlose bedrijven

Gepubliceerd op: 17 mei 2019 14:00
Gewijzigd op: 16 mei 2019 10:43

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Op woensdagavond 22 mei 2019  vanaf 18.45 uur organiseert de Bibliotheek weer de TT van Mierlo: een Town Tour, op de fiets, door Mierlo, waarbij de deelnemers aanleggen bij een aantal mooie bedrijven, leuke organisaties en bruisende verenigingen. 

Een aantal keer stappen de fietsers af, om te luisteren naar interessante verhalen en om eens goed binnen te kijken bij een Mierlo’se ondernemer of vereniging. Vanwege het verrassingsaspect wordt nu nog niet bekend gemaakt bij welke adressen wordt gestopt maar de deelnemers zijn verzekerd van een verrassende, informatieve en bovenal gezellige avond. 

Deelnemers verzamelen om 18.45 bij de Bibliotheek in Mierlo, Dorpsstraat 113. Op 19.00 uur stapt iedereen op de fiets en rond 22.00 uur, stapt iedereen weer af, bij de Bibliotheek om met een glaasje na te praten en om nog even mee te doen aan de korte quiz.

Aanmelden voor de TT van Mierlo kan online, via www.bibliotheekdommeldal.nl klik op Activiteiten. Meedoen kost € 5,00 en bibliotheekleden krijgen € 2,00 korting.

Foto: Op de fiets, dan zie je warempel nog iets (bron foto: bibliotheek dommeldal).


Dit nieuwsbericht is 89 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X