Ondanks geflatteerde uitslag, pakt Mifano 3 punten tegen ASV ‘33

Gepubliceerd op: 17 mei 2019 10:00
Gewijzigd op: 16 mei 2019 10:20

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

In een overwegend sportief duel was het Mifano die met 0-1 won van ASV ’33 door een doelpunt van Kevin van Elven in de 39e minuut. Het was Mifano die in de eerste helft het spel domineerde. Reeds in de 9e minuut kam Stefan Schippers alleen voor de ASV doelman. Zijn schot ging via de keeper tegen de lat. Mifano ging steeds meer aanvallen.

Diverse mooie aanvallen volgden maar de eindpass was vaak net niet goed.  In de 30e minuut kreeg Mifano een vrije trap net buiten het strafschopgebied. Het schot van Rowan Verberne was helaas te zacht. In de 33e minuut een prachtige actie van Maurice van Hoof die met zijn pass Jan Verberne in stelling bracht, die verzaakte de 1-0 aan te tekenen. In de 38e kreeg Mifano spits Bas van Sinten een goed kans. Zijn bal ging naast het ASV doel. In de 39e minuut eindelijk de verdiende goal. De goed opgekomen Kevin van Elven kreeg vanuit een assist van Maurice van Hoof de bal aangespeeld, zijn schot¸ vanaf zo’n 20 meter,  zette de 0-1 op het scorebord. Pas in de 40e minuut zorgde ASV voor het eerste gevaar aan Mifano zijde. Het schot ging uiteindelijk naast.

In de laatste minuut wist Mifano doelman Stefan van der Westen een goed schot van ASV zijde te pareren. Na de thee eenzelfde beeld. Mifano in de aanval met af en toe een tegenstootje van ASV kant. In de 48e minuut werd met een mooie pass van Bas van Sinten de goed meegekomen Maurice van Hoof aangespeeld, die direct de bal op zijn slof nam. De bal werd echter door een ASV verdediger tot corner gewerkt. Diverse aanvallen van Mifano volgden echter zonder positief resultaat. In de 74e minuut ging het afstandsschot van ASV speler Teun van Asten naast het Mifano doel. In de 80e minuut een mooie aanval over diverse schijven waarbij de bal uiteindelijk bij Maurice van Hoof belandde.

Zijn te gehaast schot ging naast het ASV doel. In de 84e minuut werd een stevig schot van ASV goed uit het doel gebokst door Mifano goalie Stefan van der Westen. De bal belandde in een scrimmage en het was andermaal de Mifano doelman die zijn doel schoon hield. Al met al een magere maar wel verdiende overwinning voor Mifano.


Dit nieuwsbericht is 64 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X