Mifano verliest uit tegen Bavos

Gepubliceerd op: 14 maart 2019 11:15
Gewijzigd op: 14 maart 2019 9:50

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Door de harde wind en teveel fouten stond Mifano na 90 minuten spelen met lege handen. Bavos wint de wedstrijd met 3-0.

Op een erg waaierige zondag mocht Mifano aantreden tegen de koploper, Bavos. De wind eiste vandaag een grote hoofdrol op. Mifano begon de eerste helft met wind tegen. Er werden niet veel kansen gecreëerd, maar na zo’n 20 minuten spelen was het Bavos wat op voorsprong kwam. Mifano wilde de bal uitverdedigen maar deze kwam net zo snel weer terug in eigen 16. Hierdoor kon een speler van Bavos de 1-0 eenvoudig binnen schieten.

Mifano creëerde via Rowan Verberne nog een aantal kansen, maar het net werd helaas niet gevonden. Na 35 minuten spelen moest Mifano na een discutabele beslissing van de scheidsrechter verder met 10 man. Bavos probeerden een aantal keer voor rust te profiteren van de overtal situatie, maar 3 keer stond keeper Stefan van der Westen in de weg.

Met een 1-0 achterstand gingen beide teams de warme kleedkamer opzoeken, ook de supporters waren blij dat ze even naar binnen konden.

Na rust was het Mifano wat goed uit de kleedkamer kwam. Er werd nadrukkelijk gejaagd op de 1-1. Zo’n 20 minuten na rust waren er goede kansen voor Rowan Verberne en Kevin van Elven. Toch was het Bavos wat tegen de verhouding in op 2-0 kwam. Mifano stond niet op te letten achterin, en een speler van Bavos wist hiervan te profiteren. Ook de 3-0 was een verdedigende fout. De speler van Bavos kon 1 op 1 doorlopen op de keeper en schoot de bal fantastisch binnen.

Mifano wist vandaag niet te profiteren van de wind mee situatie, en creëerden net als vorige week vrij weinig kansen. Er worden een aantal belangrijke spelers gemist en dat lijkt Mifano punten te kosten. Aan Mifano om de rug te rechten en volgende week tegen Stiphout Vooruit weer eens de 3 punten te pakken. Hulde aan de supporters die vandaag Mifano kwamen aanmoedigen ondanks dat ze bijna wegwaaiden.


Dit nieuwsbericht is 29 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X