Mifano pakt 3 punten uit tegen Milheezer Boys

Gepubliceerd op: 9 mei 2019 13:30
Gewijzigd op: 9 mei 2019 10:20

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

In een erg onvriendelijk duel was het Mifano dat na 99 minuten met 3 punten huiswaarts keerden, met een 0-1 overwinning in de tas.

De eerste minuten ging het duel gelijk op. Het was al snel duidelijk dat het een fysieke wedstrijd zou worden. Na 7 minuten spelen was de eerste kans voor Mifano. Na een voorzet van Rowan Verberne liet Bas van Sinten de bal goed lopen voor Thomas Arts. Die kon op de rand van de 16 uit halen, maar zijn schot ging hoog over. Na een klein kwartier spelen was de eerste kans er voor Milheezer Boys. Stijn Broeks mocht een vrije trap nemen, maar deze werd knap gekeerd door Stefan van der Westen.

Daarna was het bijna 0-1 voor Mifano, maar Paul Donkers kon uit de rebound de bal net niet binnen tikken. Na 21 minuten dacht ook Bas van Sinten te kunnen scoren. Maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Na 29 minuten had Bas van Sinten alsnog zijn doelpunt te pakken. Uit een corner wist hij de bal knap binnen te koppen. In eerste instantie leek het alsof de keeper van Milheezer Boys de bal er prachtig uit hield, maar de scheidsrechter die op de lijn stond gaf aan dat de bal de lijn gepasseerd had. Zo stond Mifano dan toch op een 0-1 voorsprong.

Na rust was het Milheezer Boys dat de overhand kreeg. Mifano ging erg inzakken en liet Milheezer Boys gevaarlijk dichtbij komen. Na 67 minuten kon Gijs van der Wurff de 0-2 maken, maar jammer genoeg ging zijn schot over. De slot minuten waren erg spannend voor de supporters, want de 1-1 hing in de lucht. Na 80 minuten wist Thomas Arts op de doellijn een schot tegen te houden.

Mifano kon de wedstrijd meerdere malen definitief in het slot gooien, maar Thijs van der Schoot en Stefan Schippers wisten beide de kansen niet af te maken. Daardoor bleef het spannend en kreeg Milheezer Boys nog 2 goede kansen. In de 97e minuut kregen zij nog een vrije trap, maar deze werd over geschoten door Stijn Broeks. Na zo’n 99 minuten spelen vond de scheids het genoeg, en had Mifano de 3 punten binnen. Een goede eerste helft, een slordige tweede helft. Maar al met al een erg goed resultaat tegen de nummer 3 van de ranglijst. Een aantal wedstrijden op rij nu gewonnen, aan Mifano om deze goede lijn door te trekken naar de laatste wedstrijden van het seizoen. Volgende week mag Mifano op bezoek bij ASV’33. Let op, deze wedstrijd begint om 14.00 uur.


Dit nieuwsbericht is 77 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X