Mifano en SV Brandevoort delen de punten

Gepubliceerd op: 12 april 2019 13:16
Gewijzigd op: 11 april 2019 15:47

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Brandevoort, Mierlo, Voorpagina

Mierlo/Brandevoort: In de thuiswedstrijd tegen buurman SV Brandevoort pakt Mifano één punt, de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Op een heerlijke lente zondag mocht Mifano aantreden tegen SV Brandevoort. Brandevoort had meteen de overhand en Mifano wist weinig te creëren. Na 20 minuten spelen was het Brandevoort dat op voorsprong kwam. Het was Luuk van Stiphout die met een prachtig schot, via de onderkant van de lat de 0-1 op het scorebord zette. In de 25e minuut was er een goede aanval van Mifano. Een voorzet van Bas van Sinten werd door Rowan Verberne goed binnen geschoten, 1-1. Mifano dacht met deze tussenstand ook te gaan rusten, maar het was Zohir Elmaach die Brandevoort op een 1-2 voorsprong zette. Na een voorzet wist hij de bal knap achterwaarts binnen te koppen. Zohir Elmaach kreeg daarna nog een grote kans, maar hij kopte de bal naast.

Na de rust was het aan Mifano om meer te gaan creëren voorin, en zo de achterstand weer gelijk te trekken. Na 58 minuten was het Stefan Schippers die aan mocht leggen voor een vrije trap. Deze vrije trap ging rechtstreeks het doel in. Het was niet goed te zien of de bal nog werd aangeraakt, maar de gelijke stand stond weer op het scorebord, 2-2.

Brandevoort was de betere partij en na een overtreding binnen de 16-meter mocht Zohir Elmaach aanleggen voor een strafschop. Er gebeurde veel rondom de 16-meter, maar toch wist keeper Stefan van der Westen de strafschop te stoppen. In de 92e minuut dacht Bart Verstijnen matchwinner te worden, maar zijn schot op doel werd katachtig gered door Stefan van der Westen. 2 hele belangrijke reddingen waardoor Mifano vandaag toch een punt haalde.

Mifano mocht vandaag blij zijn met een punt, want het was Brandevoort wat de meeste kansen creëerde. Het was door vele overtredingen en opstootjes een erg onvriendelijke wedstrijd. Volgende week de wedstrijd uit tegen RKGSV. Aan Mifano om dan weer zelf het spel te maken, en weer de 3 punten te pakken.


Dit nieuwsbericht is 72 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X