Mierlo Vocaal huldigt jubilarissen

Gepubliceerd op: 1 maart 2019 10:30
Gewijzigd op: 28 februari 2019 10:26

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

De jaarvergadering van Mierlo Vocaal kende dezer dagen een feestelijke afsluiting: de gemengde zangvereniging mocht maar liefst vijf jubilarissen in het zonnetje zetten. Een van hen, Peter Louwers, vierde wel een heel speciaal jubileum. Hij is maar liefst al 60 jaar lid en erelid van de zangvereniging. En nog steeds heeft hij een zeer welluidende zangstem.

Hij was 16, toen hij voor het eerst bij het toen nog gemengde zangvereniging Sint Lucia geheten koor binnenstapte, vertelde hij tijdens de huldiging. Sinds 2005 is Louwers niet alleen lid, maar ook ere-lid.Iets minder lang, maar niet minder fanatiek zingend zijn Sjef Strik, Meggy van Oerle, Trui Hofstede, Mariëlle Tholen en Hetty Gruijters.  

Zij werden in de bloemetjes gezet omdat ze hun koperen jubileum vieren. Al 12,5 jaar zingen ze de sterren van de hemel bij Mierlo Vocaal. Het is gebruikelijk dat de beschermvrouw van het koor, mevrouw Désirée van Doorne-Selker, de jubilarissen de herinneringsteken opspeldt. Zij moest echter door omstandigheden verstek laten gaan. Voorzitter Mies Domensino nam de honneurs waar.

(Foto: Vlnr. Sjef Strik, Hetty Gruijters, Mariëlle Tholen, Meggy van Oerle, Trui Hofstede en Peter Louwers).


Dit nieuwsbericht is 48 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X