Mierlo maakt zich op voor 41ste Straatvoetbaltoernooi

Gepubliceerd op: 16 mei 2019 13:30
Gewijzigd op: 16 mei 2019 10:03

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Nog ruim twee weken en dan gaat op sportpark ‘De Ark’ voor de 41ste keer het Mierloos straatvoetballetje rollen. Achter de schermen worden door de leden van de Commissie Straatvoetbal Mierlo, onder auspiciën van voetbalvereniging Mifano, weer de nodige voorbereidingen getroffen om er van maandag 3 juni tot en met vrijdag 7 juni weer een prachtige voetbalweek van te maken.

Ook tijdens de 41ste editie van het Mierloos Straatvoetbaltoernooi zullen zowel de voetballende mannen uit Mierlo als de vrouwen onderling gaan uitmaken wie zich vanaf vrijdag 7 juni een jaar lang de beste voetballers c.q. voetbalsters in het kersendorp mogen noemen.

Op maandag 3 juni en dinsdag 4 juni komen alleen de mannen in actie op sportpark ‘De Ark’ voor het spelen van hun poule-wedstrijden. Op woensdag 5 juni en donderdag 6 juni kunnen de bezoekers van het straatvoetbaltoernooi zowel de mannen als vrouwen in actie zien. Vrijdag 7 juni staan de halve finales van beide toernooien gepland en aansluitend de finale van het vrouwentoernooi en als afsluiting de finale van het mannentoernooi.

Aanmelden
Mannen en vrouwen, woonachtig in Mierlo die zich nog niet hebben aangemeld als deelnemer kunnen dit alsnog doen door een email naar de organisatie te sturen (straatvoetbal@mifano.nl). De organisatie, bestaande uit de dames Manou van der Linden, La-vie Vinken, Lisan Leenen en Marloes Coolen zorgen dan dat alles tijdig geregeld wordt om deel te nemen aan het prachtige voetbalfeest in Mierlo.

Na afloop van de finalewedstrijd op vrijdag 7 juni zal in het Mifano-Paviljoen een Open feestavond plaatsvinden. Tijdens de gratis toegankelijk avond zullen de diverse toernooiprijzen worden uitgereikt én speciaal artiest optreden! Volg via de (social) media het laatste nieuws omtrent het 41ste Mierlose Straatvoetbaltoernooi.

Foto: De voetbaldames van Mifano druk in voorbereiding voor het 41ste SV-baltoernooi (bron foto: Jos Lenssen).


Dit nieuwsbericht is 75 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X