Mierlo haalt groot bedrag op voor KWF Kankerbestrijding

Gepubliceerd op: 26 september 2019 14:30
Gewijzigd op: 26 september 2019 10:03

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

MIERLO - De collecte voor KWF Kankerbestrijding in Mierlo heeft maar liefst € 4872,74 opgebracht. Dit is bijna € 100,- meer dan vorig jaar. Dankzij uw vrijgevigheid kan KWF investeren in haar doelen. Zodat minder mensen kanker krijgen, meer mensen genezen en meer mensen beter kunnen leven met de ziekte. Dank aan alle Mierlonaren die een bijdrage hebben gedaan.

Dit jaar waren er acht trouwe collectanten in Mierlo die gehuldigd werden voor hun jarenlange inzet. Mevr. Annie Coolen en mevr. Ria van Hoof, die beiden 12 jaar collecteren. Mevr. Daniëlle Reijnen en mevr. Netty Metternich die dat 25 jaar doen. En mevr. Mia Antonissen, mevr. Mia Bekx, mevr. Riki Romonesco en mevr. Ans Raaijmakers collecteren al 40 jaar. Als dank ontvingen zij een aandenken van het KWF en kregen ze een bloemetje aangeboden, dat was geschonken door bloemist “SAMEN bij Ellen”. Ook aan het Patronaat gaat de dank voor hun gastvrijheid. Deze collecteweek was extra bijzonder, doordat het de 70e editie was. Prinses Beatrix verrichte op 31 augustus de eerste slag van een speciale KWF Munt ter ere van het 70-jarig bestaan van KWF. In de week erna, gingen maar liefst 80.000 collectanten de straat op, verspreid over 800 collecteteams. Het collecteteam van Mierlo was met een groot aantal collectanten goed vertegenwoordigd.

Over KWF Kankerbestrijding
Een gift aan KWF, maakt nieuwe doorbraken in kankeronderzoek mogelijk. Dat helpt: sinds de oprichting van KWF in 1949 is het percentage patiënten dat 5 jaar na hun diagnose nog in leven is, gestegen van 25% naar 65%. Daarnaast besteedt KWF de collecte-opbrengst aan het voorkomen van kanker en aan ontwikkelingen, waardoor mensen een beter leven krijgen tijdens en na de ziekte.

KWF-collecteteam 
Wilt u volgend jaar deelnemen aan ons  collecteteam? Meld u dan aan bij: Iet van Dijk tel: 0492-661150 of 0650673085  e-mail: iet.van.dijk@onsbrabantnet.nl Ans Raaijmakers tel: 0492-664523 of tel: 0630783478, e-mail: johnenans@upcmail.nl


Dit nieuwsbericht is 52 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X