Marks Wachters notarissen Nuenen is verhuisd

Gepubliceerd op: 27 juni 2019 14:00
Gewijzigd op: 27 juni 2019 9:55

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Medio juni 2019 is Marks Wachters notarissen Nuenen verhuisd naar het gemoderniseerde kantoorpand aan de Parkstraat 54 in Nuenen. Het team van (kandidaat-)notarissen en medewerkers staat weer voor u klaar met dezelfde service en betrokkenheid.

In september 2014 besloot notaris mr. Tsjeard Fokkema in verband met het naderend  pensioen om samen te gaan werken met Marks Wachters notarissen te Eindhoven. Nu volgt de volgende stap. Inmiddels is kandidaat-notaris en partner van Marks Wachters notarissen, mr. Anne van Uden – van Dijk in de afgelopen jaren het vertrouwde gezicht geworden van het notariskantoor in Nuenen. 

Marks Wachters notarissen vindt persoonlijk contact met cliënten en relaties belangrijk. en wil een laagdrempelig notariskantoor zijn. 

Mr. Anne van Uden- van Dijk heet u samen met alle medewerkers van harte welkom voor een informatief gesprek op het nieuwe adres: Parkstraat 54, 5671 GH Nuenen. T040-283 1303.  www.markswachtersnotarissen.nl


Dit nieuwsbericht is 91 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X