Lion in ’t Patronaat

Gepubliceerd op: 17 mei 2019 12:00
Gewijzigd op: 21 mei 2019 14:34

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

MIERLO - Op zondag 26 mei draait ’t Patronaat de film Lion. Lion is een indringende, meeslepende hollywood-versie van de tv serie Spoorloos. 

Een 5-jarige Indiase jongen raakt verdwaald in de straten van Calcutta, duizenden kilometers van huis. Dit deel van de film is opgenomen vanuit zijn perspectief. Door deze filmtechniek leef je helemaal mee als de kleine Saroo zijn familie kwijtraakt. Hij overleeft vele uitdagingen waarna hij door een stel in Australië wordt geadopteerd. 25 jaar later besluit Saroo via Google Earth op zoek te gaan naar zijn verloren famlie en zijn herinneringen. 

De film Lion is een drama/biografie van 120 minuten. De regisseur is Garth Davis. Met acteurs Dev Patel, Rooney Mara Nicole Kidman en de 8 jarige Sunny Pawar. 

De film start om 20.00 uur. Tickets a €6,- zijn verkrijgbaar bij ’t Patronaat, Albert Heijn Mierlo en Dreverman Tabaktief.


Dit nieuwsbericht is 150 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X