Lezing Ron Vodegel: Natuurlijke Selectie en onze afkomst

Gepubliceerd op: 10 mei 2019 14:00
Gewijzigd op: 9 mei 2019 10:43

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Op maandagochtend 13 mei om 9.30 uur in ’t Klokhuis Goorsedijk, geeft  Ron Vodegel een lezing over de natuurlijke Selectie en onze afkomst. 

Waar je ook om je heen kijkt, alles dat leeft is het product van 3,5 miljard jaar Evolutie en met name Natuurlijke Selectie. Natuurlijke Selectie is de voornaamste regelmechanisme dat zorgt voor aanpassingen van een soort aan de (wisselende) leefomstandigheden. 

Het doel van deze bijeenkomst is een beeld te geven hoe in de loop van de tijd het leven zich heeft kunnen ontwikkelen tot de levende vormen die we nu kennen en hoe het komt dat er zoveel soorten inmiddels zijn gestorven. 

Wie zijn toch al die voorouders van ons, wat hebben wij van hen meegekregen en waar zitten die eigenschappen in ons lichaam?  Het ontdekken hoe Evolutie werkt, is volgens Ron  te vergelijken met forensisch onderzoek. 

Boeiend en de uitkomsten vaak uiterst verbluffend en verrassend. Welkom bij IVN Mierlo, uitgebreidere informatie zie www.ivnmierlo.nl


Dit nieuwsbericht is 45 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X