Lezing Handige tips rond om huis in het bijzonder bij dementie

Gepubliceerd op: 9 mei 2019 14:45
Gewijzigd op: 9 mei 2019 10:28

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Op dinsdag 21 mei 2019 geven Kelly Stevens en Ilse Smolders, ergotherapeuten van Geriatrie Expertise Centrum Ananz te Geldrop, van 14.30 tot 16.00 uur in de Dementheek van Geldrop een lezing over wat een ergotherapeut kan betekenen voor mensen met dementie en diens mantelzorger in de thuissituatie.

De mantelzorger speelt een grote rol in het leven van de persoon met dementie. Zorgen voor iemand met dementie kan een grote lichamelijke en geestelijke druk leggen op de schouders van de mantelzorger. Tijdens deze lezing zal uitleg gegeven worden welke adviezen en mogelijkheden er zijn, voor zowel de persoon met dementie als de mantelzorger, om op een prettige manier samen thuis te kunnen blijven wonen.  Wij zien u graag op dinsdag 21 mei a.s. om 14.30 uur  in de Dementheek Geldrop-Mierlo,  Tweede etage, Bibliotheek Dommeldal, vestiging Geldrop. 

Kosten en aanmelding
Wij vragen i.v.m. de kosten een bijdrage van 3 euro voor de lezing. Aanmelden kan per mail: aanmelding@levgroep.nl o.v.v. lezing ergotherapie of per telefoon: 06-81518014 email bereikbaar via dementheek@bibliotheekdommeldal.nl


Dit nieuwsbericht is 94 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X