Leden Rabobank Peelland Zuid verdelen € 275.000 over lokale verenigingen en stichtingen

Gepubliceerd op: 4 april 2019 13:45
Gewijzigd op: 4 april 2019 10:11

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

De Rabobank Clubkas Campagne 2019 is gestart! Lokale verenigingen en stichtingen die klant zijn van Rabobank konden zich in maart inschrijven om deel te nemen. Leden van de bank verdelen dit geld door te stemmen op de deelnemende clubs die zij een warm hart toedragen.

Rabobank Clubkas Campagne
Als coöperatieve bank geven we jaarlijks een gedeelte van onze winst terug aan de samenleving. Dat doen we al jaren onder meer via donaties en sponsorbijdragen. Bij de Rabobank Clubkas Campagne geven we onze leden invloed op de verdeling van deze gelden. Zij bepalen namelijk direct, door het uitbrengen van hun stem, welke clubs zij willen ondersteunen. Niet de bank, maar onze leden verdelen dus het geld.

Stemmen is mogelijk  t/m 30 april
Leden van de Rabobank ontvangen begin april per post een stemcode. Van 4 tot en met 30 april kunnen zij hun stemmen uitbrengen. Ieder lid mag vijf stemmen verdelen over vijf verschillende verenigingen en stichtingen. Het volledige bedrag van € 275.000 wordt verdeeld over de deelnemende clubs. Hoeveel een stem waard is, wordt in mei bekend. Dan is bekend hoeveel leden hebben meegedaan en hoeveel stemmen er zijn uitgebracht.

Campagne voeren
Voor de deelnemende clubs is de uitdaging zoveel mogelijk stemmen te werven. Hoe meer stemmen, hoe beter de clubkas wordt gevuld! Alle deelnemende verenigingen en stichtingen hebben toegang tot promotiemiddelen waar actie mee gevoerd kan worden. We hebben het volste vertrouwen in de creativiteit van de clubs en zijn benieuwd wat voor acties er op touw worden gezet. Het is ook een mooie aanleiding om te laten zien wat jouw club allemaal doet en betekent voor de omgeving.

Uitreiking cheques
In mei wordt het resultaat bekend gemaakt en weten de clubs hoeveel de Rabobank Clubkas Campagne hen heeft opgeleverd. In een grote roadshow door de kernen worden de cheques uitgedeeld aan de verenigingen en stichtingen.


Dit nieuwsbericht is 118 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X