Korenmiddag ter gelegenheid van 200- jarig bestaan Mannenkoor Mierlo

Gepubliceerd op: 7 juni 2019 11:00
Gewijzigd op: 6 juni 2019 10:06

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

MIERLO - Het Parochieel Mannenkoor Mierlo viert dit jaar het feit, dat het 200 jaar bestaat. Ter gelegenheid hiervan hebben zij gemeend om ook iets te organiseren voor en door
Mierlose koren. 


Om die reden zal er op Tweede Pinksterdag een korenmiddag gehouden worden waaraan verschillende Mierlose koren hun medewerking hebben toegezegd. Deze middag vindt plaats in de Heilige Luciakerk in Mierlo, de kerk waar het Parochieel Mannenkoor wekelijks de H. Eucharistieviering opluistert.

Zeer gevarieerd programma
Uiteraard zal het Parochieel Mannenkoor, acte de préséance geven, maar ook Mierlo Vocaal, The Salty Dogs, Joko, de Kersenhoedjes en het Parochieel Dameskoor zullen van zich laten horen. De genres die door deze koren worden vertegenwoordigd lopen zeer uiteen: van Shanty liederen en (licht) klassieke muziek tot moderne muziek en van kerkmuziek tot smartlappen. Voor ieder wat wils dus. De ledenaantallen van de koren variëren ook sterk namelijk van 15 tot 70, in totaal worden  zo’n 200 zangers en zangeressen verwacht. Een mooie gelegenheid om verschillende koren te beluisteren waarbij iedereen van harte welkom is en de toegang gratis. Het programma begint om 13.30 uur. en duurt tot ongeveer 17.00 uur. 


Dit nieuwsbericht is 61 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X