Kirsten Bevers wordt Nederlands Kampioen

Gepubliceerd op: 7 juni 2019 11:30
Gewijzigd op: 6 juni 2019 10:07

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Mierlo-Hout, Voorpagina

HT’35 heeft er een Nederlands Kampioen meerkamp bij… In Duiven vond in het weekend van 25-26 mei het Nederlands Kampioenschap damesturnen plaats voor de 2e divisie. Jeugd-1 Sophie Steuten eindigde als 22e. HT’35 had drie jeugd-2 turnsters in de meerkampfinale, Romy Hulsers eindigde als 12e, Vieve Snoeks 15e en Pleun Vestjens 35e.

Senior Kirsten Bevers startte deze wedstrijd op brug met een stabiele oefening en liet ook op balk en vloer strakke oefeningen zien. Op sprong behaalde ze zelfs het tweede punt van de wedstrijd. Met een score van 47,468 was zij vandaag de beste en mag zich Nederlands Kampioen 2019 noemen! 

Kirsten en Romy hebben zich geplaatst voor de Ahoy Cup in juni. Zondag stonden de NK toestelfinales op het programma, de beste 8 turnsters per categorie strijden om het goud, zilver en brons. Ook hier verschillende medailles.  Sophie Steuten won zilver op brug, Kirsten Bevers werd Nederlands Kampioen op balk en tweede op brug. Vieve Snoeks turnde de mooiste oefening, maar kwam moeilijkheid tekort.. ze miste op 0,034 de bronzen medaille. HT’35 heeft er na dit weekend dus weer vier NK medailles bij.

In het weekend van 15-16 juni worden de laatste Nederlands Kampioenschappen in Tilburg geturnd, dan door onze hoogste eerste divisie turnsters. Ook vinden dan in Brunssum de Zuid-Nederlandse Kampioenschappen plaats voor de D1 en D2 onderbouw meisjes. www.ht35.nl


Dit nieuwsbericht is 59 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X