Karel en Lia Slegers stoppen na 38 jaar met Poeliersbedrijf

Gepubliceerd op: 15 augustus 2019 10:15
Gewijzigd op: 15 augustus 2019 10:16

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Met veel trots, toewijding en plezier waren Karel en Lia Slegers de afgelopen 38 jaar het vertrouwde gezicht van Poelier Slegers. Een begrip in Mierlo en zelfs de regio. Tot aan 1 september 2019 want over een kleine maand zal de winkel van Poelier Slegers worden gesloten. 

In 1981 heeft het echtpaar Slegers het bedrijf, gevestigd aan de Brugstraat 11 te Mierlo overgenomen van vader en moeder Cor en Miet Slegers, die het Poeliersbedrijf in 1965 waren gestart ‘onder de bumkes’ van de Eikendreef. Maar liefst 38 jaar hebben Karel en Lia de waarden van het familiebedrijf verder mogen voortzetten. Daarbij stond de klant altijd centraal. 

Kwaliteit was én is voor hen een eerste vereiste, zelfs een vanzelfsprekendheid, evenals persoonlijke aandacht en dienstverlening. Al die jaren hebben zij hun werkzaamheden met veel plezier en toewijding gedaan, dat ten zeerste werd gewaardeerd wat mede blijkt uit de zeer brede klantenkring. De vele mooie herinneringen van de afgelopen jaren zullen Karel en Lia dan ook blijven koesteren.

Grote passie
Het Poeliersbedrijf was en is nog steeds na al die jaren hun grote passie. Echter heeft men met pijn in het hart moeten besluiten hun winkel aan de Brugstraat per 1 september te sluiten. Zij zullen zich nu gaan voorbereiden op een transplantatietraject wat al hun aandacht en energie vraagt. Het besluit te moeten stoppen valt hen vanzelfsprekend zwaar en is zeer emotioneel, doch men heeft er alle vertrouwen in dat belanghebbenden hiervoor begrip zullen hebben. 

Alvorens per 1 september definitief te stoppen met het familiebedrijf is Poelier Slegers vanaf 13 augustus op de dagen dinsdag, woensdag, vrijdag (12.00-18.00 uur) en zaterdag (10.00-16.00 uur) nog geopend. Bij voorbaat danken Karel en Lia Slegers al hun klanten en relaties voor het vertrouwen dat men al die jaren aan hen heeft geschonken. Poeliersbedrijf Karel Slegers, Brugstraat 11 in Mierlo (tel. 0492-661676).

Foto: Lia en Karel Slegers stoppen na 38 jaar met Poeliersbedrijf (bron foto: Harrie van der Sanden).


Dit nieuwsbericht is 656 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X