Juni in Mierlo: Arts and Crafts – Food and Music

Gepubliceerd op: 30 mei 2019 13:00
Gewijzigd op: 29 mei 2019 10:10

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Juni is gearriveerd en juni 2019 is uitgegroeid tot de festival maand van Mierlo zo lijkt het. De hele maand staat bol van te gekke evenementen. Zo hebben we, het ook in de regio bekende, Pitpop met z’n decibellen en de heerlijke BarberQ op het molenplein. Loopt heel Mierlo ‘Live in de wei’ tijdens het Dorpszeskamp en komen de sambaballen uit de kast voor het Zomercarnaval.

Op zondag 23 juni 2019 is het de beurt aan Mierlo-Artistique. Dit jaar alweer de derde editie waar kunst en creativiteit neerstrijkt op de pleinen rondom de Heilige Lucia kerk in Mierlo. Van 12.00 tot 17.00 uur komen kunstenaars en hobbyisten van heinde en verre om hun creatieve uitspattingen te tonen aan Mierlo en omgeving. Zijn er wederom diverse workshops waar de bezoeker zelf ook mee aan de slag kan. Is er de hele dag muziek van diverse ‘straat’ muzikanten op deze zomerse vakantiemarkt en is het heerlijk vertoeven op de terrasjes met een hapje en drankje in de zon ( die nog in bestelling staat trouwens ).

Vanaf 17.00 tot 20.00 uur sluiten we deze inspirerende dag af en kletsen we nog wat na tijdens de After Party op het terras bij Carolien van Gasterij ’t Spitje. Mierlo-Artistique staat voor Arts and Crafts – Food and Music maar ook voor ‘samen doen en beleven’. Op deze zonnige dag is Mierlo-Artistique door middel van een korte looproute ‘kleurrijk verbonden’ met het Zomercarnaval dat tegelijkertijd plaats vind op het terrein bij sporthal de Weijer. Wil jij je naam ook verbinden aan Mierlo-Artistique? Er zijn verschillende opties om dit evenement te ondersteunen. Vraag dus vrijblijvend naar de mogelijkheden. Deelnemen aan de markt met jouw creatieve bezigheden, of dit nu dans, toneel, knutselen of welke andere activiteit je kan verzinnen, is nog steeds mogelijk. 

Voor meer info; info@mierlo-artistique.nl

Stichting Mierlo-Artistique, die zorg draagt voor deze gezellige dag op het kerkplein, is nog druk bezig met de laatste puntjes op de i maar kunnen al wel vast verklappen…Ja, Juni 2019 belooft een gezellige maand te worden in ‘ons skon Mierlo’. 

Foto: Wil jij je naam ook verbinden aan Mierlo-Artistique? (Bron foto: Mierlo-Artistique).


Dit nieuwsbericht is 68 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X