Juf Yvonne, 40 Jaar in het onderwijs

Gepubliceerd op: 12 april 2019 9:37
Gewijzigd op: 11 april 2019 15:24

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Geldrop, Voorpagina


‘Juf Yvonne, 40 Jaar in het onderwijs’, deze titel behoort toe aan Yvonne Damen- Bakker, die veertig jaar geleden haar eerste stappen heeft gezet in het onderwijs bij het huidige Eenbes Basisonderwijs.

40 Jaar in het onderwijs is een kroonjaar om trots op te zijn. Met veel geestdrift, enthousiasme en coulance iedere dag voor de klas staan, is voorwaar geen kleinigheid. Ook de leerlingen van groep 1 en 2 hebben te maken met een steeds veranderende methode van onderwijs geven en juffrouw Yvonne manoeuvreert zich daar moeiteloos doorheen. Het kroonjaar van juffrouw Yvonne gaat niet onopgemerkt voorbij. Haar jubileum kenmerkt zich met een aantal evenementen, die gericht zijn op groep 1 en 2 van de jubilerende juffrouw Yvonne.


Zo is er een muzikale workshop georganiseerd, heeft ze een pannenkoekenfeest mogen beleven met de kinderen en gaat zij nog van een speciale voorstelling genieten met haar klas. Samen met het schoolteam is er een prachtig lied voor juffrouw Yvonne gezongen, zoals zij zelf menig maal voor collega’s heeft gemaakt. Zij feliciteren haar van harte met deze bijzonder mijlpaal.

Foto ter illustratie


Dit nieuwsbericht is 49 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X