Jeugdvoetbaldagen Mifano wederom succesvol

Gepubliceerd op: 11 mei 2019 11:00
Gewijzigd op: 9 mei 2019 10:46

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Nadat vorig jaar tijdens de meivakantie voor een eerste keer de voetbaldagen voor de jeugd werden georganiseerd bij v.v.Mifano, stond het sportieve tweedaagse evenement ook vorige week wederom op het programma. Het werden twee sportieve, zeer geslaagde dagen met in de hoofdrol de jeugdige deelnemers in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar.

Evenals vorig jaar was de algehele organisatie in gezamenlijke handen van de jeugdafdeling van voetbalvereniging Mifano en de Geldropse Voetbalschool Total Control. Een organisatie waarmee Mifano sinds vorig jaar een samenwerkingsverband mee onderhoud. Onder leiding van enkele ervaren en gediplomeerde voetbaltrainers van Voetbalschool Total Control beleefden ruim 50 jeugdvoetballertjes op donderdag 2 mei en vrijdag 3 mei op sportpark ‘De Ark’ één of zelfs twee interessante voetbaldagen.

Van 9.45 uur tot rond de klok van 16.00 uur werden op beide dagen tal van trainingsvormen afgewerkt waarbij coördinatie, stabiliteit, concentratie, balbeheersing én techniek een belangrijke rol speelden. Natuurlijk ontbraken ook de partijtjes in toernooivorm niet op het programma waarin ook een sportlunch in het sfeervolle Mifano tijdens de middagpauze was opgenomen.

Geslaagde dagen
Afgaand op de reacties en het enthousiasme waarmee de jeugdige voetballertjes zich uitleefden op het hoofdterrein van de Mierlose voetbaltrots Mifano kan met recht gezegd worden dat het wederom twee zeer geslaagde dagen waren. Met dank aan de organisatie van de jeugdafdeling van v.v.Mifano en Voetbalschool Total Control én natuurlijk de hoofdrolspelers van beide dagen, de jeugdige deelnemers van de Voetbaldagen 2019 in Mierlo!

Foto: Jeugdvoetbaldagen Mifano wederom succesvol (bron foto: Mifano).


Dit nieuwsbericht is 42 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X