Jeugddisco avond

Gepubliceerd op: 11 mei 2019 15:00
Gewijzigd op: 9 mei 2019 10:53

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Speciaal voor de jeugd van 10 tot 16 jaar vindt vrijdag 10 mei de eerste Jeugddisco plaats in Jongerencentrum Loesje aan de Vesperstraat in Mierlo. De jeugddisco start om 19.00 uur en de toegang is gratis. De avond eindigt om 22.00 uur.

Tijdens deze muzikale avond draaien DJ’s Sem (10) en Lucas (14) de beste muziek voor hun leeftijdsgenootjes. Het initiatief voor deze avond komt van Stichting MFA (’t Patronaat en Loesje), De LEFgroep en enthousiaste vrijwilligers.

Samen willen zij het jongerencentrum weer toegankelijker maken voor het jongere publiek. Er is namelijk behoefte aan een lokale plek waar muziek, games en interactie centraal staan. Dit bleek eerder uit gesprekken met inwoners en ondernemers van Mierlo. Jongerencentrum Loesje is hier in de basis uitermate geschikt voor deze jeugddisco, die om 19.00 uur van start gaat en om 22.00 uur eindigt. De toegang is gratis. (patronaatmierlo.nl/jeugddisco).


Dit nieuwsbericht is 62 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X