Jan en Dinie van Hoof- van Eijk, een bijzonder briljanten echtpaar

Gepubliceerd op: 26 september 2019 10:00
Gewijzigd op: 26 september 2019 9:36

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

MIERLO – Een heel bijzonder echtpaar vormen Jan van Hoof (89) en Dinie van Eijk (86) dat op dinsdag 8 oktober 2019 zijn 65- jaar huwelijksfeest viert. Op die dag staat het verliefde briljanten paar Van Hoof- van Eijk in het middelpunt van de belangstelling. 

In een kleine kring wordt na de middag dit briljanten huwelijksfeest  op een bijzondere wijze gevierd met de partners van de drie zonen en dochter en hun acht kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. De bruid Dinie heeft het levenslicht gezien in Almelo en de bruidegom Jan in de grote Lichtstad  Eindhoven.  Het bijzondere van het briljanten paar is, dat de bruid en bruidegom niet opgegroeid zijn in Mierlo.

Verhuisd naar Mierlo
In het begin  van de zestiger jaren zijn beiden vanuit Eindhoven in Mierlo gaan wonen, waar beiden goed zijn ingeburgerd. De bruid is werkzaam geweest in de zorg en de bruidegom in de metaal sector. 

Naast het arbeidzame leven hebben beiden zich goed weten te vermaken met allerlei bezigheden in hun vrije tijd. Op latere leeftijd zijn beiden verhuisd naar Zorgcentrum ‘Hof van Bethanië’ waar dit bijzondere kroonjaar ook wordt gevierd.

Hulde aan het Briljanten bruidspaar Jan en Dinie
Het is een niet geringe tijd
Met ups en downs, plezier en spijt
Maar heb je 't samen dan gehaald
En kijk eens hoe het bruidspaar straalt
Dan heb je wel een punt bereikt
Waarop een Briljanten mijlpaal prijkt
En vijfenzestig jaren trouw
Bewijzen de woorden, ik hou van jou 
Proficiat.

Foto: Jan van Hoof en Dinie van Eijk een heel bijzonder echtpaar, zij vieren hun  65- jaar huwelijksfeest (bron foto: Harrie van der Sanden).


Dit nieuwsbericht is 88 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X