Jaarvergadering ZLTO Helmond-Mierlo

Gepubliceerd op: 4 april 2019 14:30
Gewijzigd op: 4 april 2019 10:18

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Woensdag 27 maart vond de jaarvergadering plaats van ZLTO afdeling Helmond-Mierlo. De vergadering werd geopend door voorzitter Henk van den Boogaard. Hij keek terug op de extreme (weers)omstandigheden van 2018 en de huidige aandacht voor klimaatmaatregelen.

Na goedkeuring van jaarverslag en financieel verslag werd de contributie voor komend jaar vastgesteld. Bestuurslid Jos Relou en secretaris/penningmeester Kareline Adriaans-Dekkers waren beide aftredend en herkiesbaar. Beide zijn door de vergadering herkozen. Bij het doornemen van actuele onderwerpen werd o.a. gesproken over de waterschapsverkiezingen en de grondwaterstand.

Ook het provinciale beleid en de rechtszaak van het ZLTO hiertegen kwam aan bod. Tenslotte werd een  jubilaris gehuldigd: onze voorzitter Henk van den Boogaard is 50 lid van de NCB/ ZLTO. Geboren en getogen op de Loeswijk in Mierlo met een agrarisch gemengd bedrijf. Nu al jarenlang melkveehouder en akkerbouwer samen met broer Leo en zijn twee zonen aan de Eendenpoel in Mierlo. Naast lid van ZLTO ook bestuurder geweest in gemeente Mierlo (raadslid, fractievoorzitter en wethouder), en nu al 13 voorzitter van ZLTO. 


Dit nieuwsbericht is 117 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X