Installatie pastoor Swagemakers

Gepubliceerd op: 30 mei 2019 12:00
Gewijzigd op: 29 mei 2019 10:02

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Geachte genodigde, het bestuur van de parochie Heilige Damiaan de Veuster deelt u mede dat de bisschop van ’s-Hertogenbosch, Mgr. dr. Gerard de Korte, met ingang van 1 februari 2019 de zeereerwaarde heer N.C.M. (Norbert) Swagemakers heeft benoemd tot pastoor van deze parochie.

De drie kerken:
Goddelijke Voorzienigheid en St. Anna te Helmond-West, Heilige Trudo te Stiphout en Heilige Lucia te Mierlo-Hout maken deel uit van deze parochie. De installatie van pastoor Swagemakers vindt plaats tijdens de eucharistieviering op zaterdag 1 juni 2019 om 19:00 uur in de Heilige Luciakerk, Hoofdstraat 159, 5706 AL Helmond. Pastoor Swagemakers viert tevens zijn vijfentwintig jarig priesterjubileum. De installatie zal geschieden door Deken Paul Janssen. Het Parochiebestuur nodigt u uit om deze heugelijke gebeurtenis mee te vieren. Aansluitend is er tot 22:00 uur gelegenheid tot felicitatie en ontmoeting, onder het genot van een hapje en een drankje, in Zaal Adelaars, Hoofdstraat 137.

(Bron foto: Eric van der Putten).


Dit nieuwsbericht is 116 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X