Geslaagde Nieuwjaarsbijeenkomst Gemini

Gepubliceerd op: 24 januari 2019 9:31

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Op 16 januari vond dé nieuwjaarsbijeenkomst van Geldrop – Mierlo plaats. Gemini organiseerde samen met Ondernemend Geldrop – Mierlo voor alle leden deze bijeenkomst in Centrum Hofdael, waarbij tevens de winnaars van de verkiezing Ondernemer van het Jaar bekend werden gemaakt. Het was een mooie avond, volle bak en hele goede winnaars.

Centrum Hofdael bleek een prima decor voor deze avond. De hoge opkomst (ruim 100 ondernemers) zorgde voor veel geanimeerde gesprekken en veel interactie tussen leden van beide verenigingen. De avond werd gestart met een opening door beide voorzitters. Gemini voorzitter Adri Geerts was duidelijk blij dat we erin geslaagd waren om een mooi gezamenlijk evenement op te tuigen. Daarnaast gaf hij een kort overzicht van de plannen van Gemini voor 2019. Het belooft een actief jaar te worden met mooie bijeenkomsten, belangenbehartiging en het ontwikkelen van een nieuwe koers. Tot slot natuurlijk nog een woord van dank richting aftredend bestuurslid Jac van Stratum. Meer dan terecht natuurlijk, gezien zijn jarenlange staat van dienst.

Na een korte pauze werden de winnaars bekend gemaakt van de Ondernemer van het Jaar verkiezing. Er waren twee categorieën, grote bedrijven en MKB bedrijven. In beide categorieën was het moeilijk om tot een keuze te komen, maar de jury kwam toch in beide gevallen unaniem bij een winnaar uit. Bij de grote bedrijven was dit Christ van den Hoven van Andritz Feed en Biofuel B.V. ( en verwees Nanogate Eurogard naar de 2e plek) Bij de MKB bedrijven ging Joey Boon van Inkglourious Basterds (ten kosten van Van de Weijer Witgoed) met de winst aan de haal. Zie bijgaand persbericht.

Dit nieuwsbericht is 126 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X