Gerko van Loon Lid van Verdienste CV De Spruwwejagers

Gepubliceerd op: 7 maart 2019 14:00
Gewijzigd op: 7 maart 2019 10:24

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Hét hoogtepunt van de jaarlijkse traditionele huldigingen op de openingsdag van de carnavalsvierdaagse was zaterdag 2 maart 2019 de benoeming van Gerko van Loon tot Lid van Verdienste van carnavalsvereniging De Spruwwejagers

Naast de huldiging van drie jubilarissen (Nina Sanders, Amber Nooijen en Hans Joosten) en de uitreiking van de speciale Spruwwejagers Huisorde aan een drietal zeer actieve leden (Yvonne van Loon, Aart van der Gaarden en Harold Liebreks) had het bestuur van Mierloos tweede oudste carnavalsvereniging zaterdagochtend jongstleden nog een heel bijzonder moment op de agenda staan. De benoeming van Gerko van Loon tot Lid van Verdienste der Spruwwejagers.

Zo’n dertig jaar is de actieve verenigingsman reeds lid van ‘De Spruwwejagers’ en vervulde hij diverse functies en was hij betrokken bij tal van organisaties van evenementen. Naast bestuurslid, voorzitter is Gerko al sinds 1996 bijzonder actief betreffende het (mede) uitbrengen, samenstellen en opmaken van ‘de Spruwwejager’, de fraaie carnavalskrant welke jaarlijks voor aanvang van het carnaval gratis bij de Mierlonaren in de brievenbus valt.

Vanwege zijn enorme inzet door de loop van al die jaren heeft het bestuur besloten de echte clubman der Spruwwejagers te moeten eren middels het toekennen van de eretitel Lid van Verdienste der Spruwwejagers. Een titel welke vorig jaar werd toegekend aan Michelle van Loon (dochter van Gerko en Yvonne van Loon) vanwege haar grote verdienste als voormalig dansmarieke, trainster en begeleidster van de dansgarde.

(Foto: CV De Spruwwejagers).


Dit nieuwsbericht is 117 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X