Frans van Bijsterveld, AllRound Kampioen

Gepubliceerd op: 9 mei 2019 14:30
Gewijzigd op: 9 mei 2019 10:26

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Het Sint Catharina en Sint Barbara Gilde Mierlo, vierde de Bevrijdingsdag met het bij elkaar komen om te kijken wie dit jaar Allround Kampioen zou worden.

Met een groep van rond de veertig personen, jong en oud, was het een mooie opkomst, een gezellige middag en een mooie wedstrijd! Voor de jeugd waren er ouderwetse spelletjes, zoals 'paardje rijden' en 'sjoelen', waar trouwens ook de iets ouderen onder ons nog aan waagden. Bij de wedstrijd voor Allround Kampioen werd getreden op alle drie de disciplines. Het werd een boeiende wedstrijd, waar zowel er bij geweer, als kruisboog afgekampt moest worden om de eerste plaats.

Uiteindelijk heeft bij de Kruisboog, Ruud de Haan de eerste prijs behaald en bij Luchtbuks en Geweer, Frans van Bijsterveld die hierdoor ook de titel Allround Kampioen mag dragen. De middag werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Op naar de Open Dag op zaterdag 25 mei a.s.  van 11.00 - 17.00 uur in en om ons Gildehuis aan de Oudvensestraat 9 b. U komt toch ook?

Foto: Frans van Bijsterveld (bron foto: Sint Catharina en Sint Barbara Gilde Mierlo).


Dit nieuwsbericht is 81 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X