Filmtheater ‘t Patronaat Draait

Gepubliceerd op: 11 juli 2019 12:30
Gewijzigd op: 11 juli 2019 10:31

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Al een paar maanden worden voor een gemêleerd  gezelschap de mooiste films vertoond in het filmtheater ‘t Patronaat aan de Heer van Scherpenzeelweg 14-16, 5731 EW Mierlo. 

Velen hebben ook de weg gevonden naar de geheel vernieuwde, sfeervolle en eigentijdse filmtheaterzaal. De accommodatie beschikt over een moderne projectieapparatuur, een gigantisch scherm en een goede geluidsinstallatie. De bezoekers waarderen de ontplooide initiatieven, waardoor er een mooi en goedverzorgd programma vertoond kan worden. 

Filmprogramma
Bij de laatste filmvoorstelling ‘Bohemian Rhapsody’ van zaterdag 29 juni staat de teller op 75 enthousiaste bezoekers.  Na de zomerperiode, 15 september om 20.15 uur wordt de film Voggo Waas-  de try-out ‘De Meester voorspeller’ vertoond. Een datum om nu al te onthouden. Ook voor 12 oktober kunt u noteren de ‘Sound of Silence ‘The Story of Simon and Garfunkel’.

Verder is het Filmtheater ‘t Patronaat Draait momenteel ook bezig met het filmprogramma, o.a. Green Book en the 100 foot Yourney.

(Bron foto: ‘t Patronaat).


Dit nieuwsbericht is 58 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X