Expositie FotoClub Brandevoort

Gepubliceerd op: 7 maart 2019 12:30
Gewijzigd op: 7 maart 2019 10:06

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

De Mierlose fotografen Theo Vos, Niall Eilander en Marjon Tijs nodigen u uit voor een schitterende expositie bij de FotoClub Brandevoort. De expositie zal op zaterdag 16 en zondag 17 maart plaatsvinden.

De fotografen presenteren een selectie van hun werk uit het afgelopen jaar dat bestaat uit vrij werk met een grote diversiteit aan onderwerpen. Tijdens de gehele expositie zijn leden van de fotoclub aanwezig om u te ontvangen en indien gewenst van de nodige informatie te voorzien. Tevens is er een doorlopende beamerpresentatie van foto’s van diverse thema’s zoals architectuur, macrofotografie, landschap en natuur en portretten. De expositie wordt gehouden in het wijkcentrum ’t Brandpunt, Biezenlaan 29 in Helmond en vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 maart. Op zaterdag bent u welkom van 13.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

(Foto: Marieke Tegelenbosch).


Dit nieuwsbericht is 152 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X