Een kijkje nemen bij diverse sporten tijdens Step2Sport

Gepubliceerd op: 24 oktober 2019 15:30
Gewijzigd op: 24 oktober 2019 10:23

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

MIERLO - Step2Sport een initiatief ontstaan door en voor sportverenigingen uit Mierlo. Dit jaar voor de tweede keer, hebben basisschoolkinderen in de leeftijd 5 t/m 12 jaar, kennis kunnen maken met verschillende sporten. 

De deelnemende kinderen hebben kunnen kiezen uit tafeltennis, badminton, kickboksen en voetbal. De buurtsportcoaches van ‘Leef! Geldrop-Mierlo’ i.s.m. de verenigingen verzorgden deze dag geheel en deelden de kinderen op in vier groepen. Oók hadden alle verenigingen voor deze ochtend een spectaculaire clinic voorbereid. Om de 25 minuten hebben de kinderen kennis gemaakt met elke sporttak. Zij hebben kunnen doordraaien van sport naar sport met in het midden een pauze. In de pauze zijn er overheerlijke appels aangeboden, dankzij groente en fruithandel Van der Leest uit Mierlo en water namens Brabant Water.

Vorig jaar hebben er bijna dertig kinderen meegedaan aan deze ochtend. Dit jaar waren er maar liefst 75 kinderen. Mede dankzij de inzet van MTTV ’72, BV Mierlo ’76, Budovereniging, vv Mifano en de buurtsportcoaches van Leef! Geldrop-Mierlo was het een zeer geslaagde ochtend in de herfstvakantie.


Dit nieuwsbericht is 48 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X