Del Limone opent haar deuren

Gepubliceerd op: 14 maart 2019 14:15
Gewijzigd op: 14 maart 2019 10:26

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Al een tijdje is er volop bedrijvigheid op de hoek van de Johan Frisostraat en de Margrietstraat. Inmiddels zijn ook de kranten van het raam en prijkt het logo op de gevel. Del Limone opent komend weekend haar deuren.

“Del Limone is een pizzeria in het centrum van Mierlo, welke zich richt op de Italiaanse keuken met daarbij het gebruik van verse producten. U kunt hier naast pizza's ook verse Italiaanse broodjes en pasta's nuttigen of afhalen. U kunt deze telefonisch of in de zaak bestellen, om deze later of direct vers mee naar huis te nemen” aldus het enthousiaste stel Dylan Ploegmakers en Simone Allard, welke al een tijdje in Mierlo woonachtig zijn.

Dylan heeft al een aantal jaar een foodtruck waarmee hij op onder andere festivals verse pizza’s verkoopt, mede door de vele positieve reacties ging het stel dromen over een eigen zaak. Toen ze te horen kregen dat het pand aan de Johan Frisostraat te huur kwam waren ze verkocht!

Terras
Hoewel de nadruk gaat liggen op het afhalen van gerechten is het ook mogelijk om in het “restaurant” te eten. Binnen is plek voor 15 personen en bij goed weer kunnen ze buiten op het sfeervolle terras ook nog eens 25 personen kwijt.

6 Dagen geopend
Naast de heerlijke Italiaanse gerechten bent u bij Del Limone ook van harte welkom voor een heerlijk Italiaans kopje koffie met een bijpassend koekje. De zaak zal 6 dagen per week geopend zijn; dinsdag van 12.00 – 19.00 uur, woensdag t/m zaterdag van 10.00 – 20.00 uur en zondag van 12.00 – 20.00 uur. Voor meer informatie kunt u alvast een kijkje nemen op de website www.del-limone.nl


Dit nieuwsbericht is 107 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X