De 50e Jeugdvakantieweek gaat over een paar weken van start

Gepubliceerd op: 11 juli 2019 11:00
Gewijzigd op: 11 juli 2019 10:06

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Al 50 jaar een terugkerend evenement en inmiddels een begrip voor heel Mierlo: de jeugdvakantieweek. Omdat dit jaar een jubileumjaar betreft staat het volgende thema “De toppers van de JVW” centraal.

In de week van 12 t/m 16 augustus zal er veel activiteit, spektakel en plezier te beleven zijn. Veel kinderen van verschillende basisscholen nemen deel aan allerlei spelletjes verspreid over Mierlo en omgeving.

Op dinsdagochtend (13 augustus) wordt de jaarlijkse flessenactie gehouden. Kinderen van alle leeftijden komen aan de deur om zoveel mogelijk lege statiegeldflessen op te halen. Hiermee kan volgend jaar, voor de 51e keer, weer een geweldige week georganiseerd worden voor de jeugd van Mierlo. Het zou TOP zijn als Mierlo hier een steentje aan bij wil dragen. Het is ook mogelijk om lege flessen gedurende de week af te geven op de kiosk op het Molenplein.

Op dinsdagavond zullen de oudste deelnemers in een galastoet door het dorp rijden. Rond de klok van 19.00 uur verwacht de stoet door Mierlo te kunnen trekken. Schroom niet en neem een kijkje naar deze stoet vol enthousiaste JVW’ers. Op vrijdagavond zal er een afsluitende optocht gehouden worden van de Mifano velden naar de molen. Alle thema’s van de afgelopen 50 jaar zullen belicht worden. Kom kijken en waant u zich weer in de tijd dat ook u deelnam aan dit spektakel!

Niet alleen de deelnemende kinderen vormen “De toppers van de JVW”. Samen met alle inwoners van de gemeente Geldrop-Mierlo, de vrijwilligers en de sponsoren wordt de jeugdvakantieweek 2019 een TOP-week.

Foto: In de week van 12 t/m 16 augustus zal er veel activiteit, spektakel en plezier te beleven zijn (bron foto: Jeugdvakantieweek Mierlo).


Dit nieuwsbericht is 51 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X