Dagtocht kerstmarkt Essen

Gepubliceerd op: 7 november 2019 11:30
Gewijzigd op: 7 november 2019 9:41

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

MIERLO - Op woensdag 11 december organiseert Anita van Miert namens de Kersengaard te Mierlo een dagtocht naar de kerstmarkt in Keulen. Voor een bezoekje aan de kerstmarkt in Duitsland zijn nog enkele plaatsen vrij.

Vindt u het leuk om met moeder, zus, vriend(in), of buren gezellig met de Kersengaard mee te gaan? Meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan bij Anita van Miert tel 0492-543340 of 06-46445389 of mail naar p.vanmiert@chello.nl, want vol is vol. De opstapplaats op 11 december is nabij de brandweerkazerne, Beienkorf te Mierlo. 

De deelname voor de dagtocht naar Essen bedraagt € 25,00 p.p. (incl. entree en koffie of thee in de bus) De bus rijdt vanuit Mierlo rechtstreeks, zonder meerdere opstapplaatsen, naar de kerstmarkt in Essen. Deelnemers aan deze dagtocht ontvangen van de organisatie tijdig bericht met betrekking tot de exacte vertrek- en aankomsttijden.


Dit nieuwsbericht is 60 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X