Daar zit muziek in!

Gepubliceerd op: 14 maart 2019 12:00
Gewijzigd op: 14 maart 2019 9:58

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Voorpagina

Kindcentrum Puur Sang opent projectweken


Op maandag 11 maart zijn de kinderen van locatie Lucia, locatie Loeswijk en kinderopvang De Wonderwereld samen gekomen in De Vliegert voor een opening van de projectweken. Tijdens deze samenkomst hebben de kinderen het nieuwe schoollied: ‘We gaan er Tegenaan!’, ten gehore gebracht aan vele belangstellende ouders.

De komende drie weken werken de kinderen aan het thema ‘Daar zit muziek in’. De kinderen maken kennis met verschillende muziekstijlen, gaan zelf veel muziek maken en luisteren, en worden uitgedaagd om hun muziektalent te ontplooien. Het Kunstkwartier uit Helmond helpt het Kindcentrum daarbij en organiseert daarbij aanbod voor kinderen van 0 jaar tot 13 jaar.

Schoollied
Leerkrachten en ouders van de school hebben zich gebogen over het schoollied van Puur Sang: ‘We gaan er Tegenaan!’. Op dinsdag 19 maart wordt dit lied officieel ingezongen in een studio door verschillende kinderen van de school. De kinderen van de bovenbouw gaan hier nog een fantastische videoclip bij maken en een nummer één hit is gerealiseerd.

Samenwerking in het Kindcentrum
De kracht van de titel ‘Kindcentrum’ komt steeds meer tot uiting bij Puur Sang. Er wordt veel samengewerkt tussen directies van school en de opvang, maar ook door de enthousiaste en betrokken leerkrachten en pedagogisch medewerkenden. Dit alles met eenzelfde doel voor ogen; de kinderen van Mierlo een fijne plek bieden om samen te leren en te leven.
Dit is niet alleen binnen de schooltijden, maar ook daarbuiten draait het Kindcentrum op volle toeren. Bij Kindcentrum Puur Sang maak je als kind veel dingen mee.

Open dag
Kindcentrum Puur Sangnodigt u van harte uit om dit alles te zien tijdens de open dag op zondag 31 maart tussen 11.00 en 13.00 uur. Op deze dag presenteren de kinderen wat zij tijdens de drie projectweken hebben gedaan en geleerd. Uiteraard is er ook veel te beleven en wordt er voor iets lekkers gezorgd. U bent daarbij van harte welkom... tot ziens.


Dit nieuwsbericht is 35 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X