Da Vinci bij De Kersepit

Gepubliceerd op: 14 november 2019 16:30
Gewijzigd op: 14 november 2019 11:29

Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant
Gepubliceerd in: Mierlo, Mierlo-Hout, Voorpagina

MIERLO - Zaterdagavond 16 november is het feest in Residentie denheuvel. Vereniging De Kersepit viert dan de bekendmaking van haar nieuwe Prins. Zoals u van De Kersepit mag verwachten, gebeurt dat natuurlijk op grootse wijze met op het podium de multi getalenteerde band Da Vinci.

Spannende onthulling

De pauze tussen hun sets wordt handig gebruikt voor de officiële plichtplegingen die een Prinsbekendmaking met zich meebrengt. Maar ook hierbij hoeft u zich niet te vervelen. De Kersepit kan bogen op een lange rij van spannende onthullingen en die reputatie zal de vereniging aanstaande zaterdagavond ongetwijfeld hoog houden.

Het belooft dus in meerdere opzichten een spetterende avond te worden. Residentie denheuvel zet haar deuren vanaf 20.30uur voor u open en heet u van harte welkom. Entree is natuurlijk geheel gratis.

Feestgarantie

Weliswaar voor de eerste keer te gast bij De Kersepit, maar deze professionele band is al jaren een garantie voor bruisende en verrassende feesten door heel Nederland. Of, zoals de vijfkoppige band zelf zegt: “Zoals de grootmeester zelf zijn penselen ter hand nam om zijn doeken op te sieren, kleuren wij ook elk feest”.

In die woorden schuilt een zekere belofte en de band heeft door de jaren heen ruimschoots bewezen die hoge verwachtingen moeiteloos waar te maken.

Breed repertoire

De bandleden van Da Vinci, vier enthousiaste muzikanten en een swingende zangeres, hebben namelijk alle jaren podiumervaring op één hoop gegooid. Tel daarbij op hun vijf-stemmige zang en continue wisseling van instrumenten en het resultaat is een energieke, spetterende show die het podium en de zaal tot leven laat komen. 

Kers op de taart is hun zeer uitgebreide repertoire: rock, pop, disco, dance classics, latin, nederlandstalige meebrullers, happy hardcore, trance en een akoestische set, Da Vinci heeft het allemaal paraat.

Foto. Da Vinci


Dit nieuwsbericht is 32 keer bekeken

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring

X
X